+30 2410 538 538 | +30 210 981 81 81

English

“Hi-tech” Τεχνολογία Laser στη Θεραπευτική Ιατρική

“Hi-tech” Τεχνολογία Laser στη Θεραπευτική Ιατρική

Άρθρα
“Hi-tech” Τεχνολογία Laser στη Θεραπευτική Ιατρική

Ο κόσμος έχει αλλάξει από πολλές απόψεις. Μέρος αυτής της ευθύνης στις αλλαγές έχει φέρει και η ιατρική τεχνολογία η οποία σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργεί πραγματικά για το καλό του ανθρώπου.

Η ιατρική τεχνολογία έχει φέρει πραγματική επανάσταση σε πολλούς τομείς ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων με αποτέλεσμα οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές να καλούνται σε πολλές περιπτώσεις να σπουδάσουν υψηλής τεχνολογίας συσκευές προκειμένου να ασκήσουν την ιατρική τους ή να αντιμετωπίσουν θεραπευτικά τους ασθενείς των.

Μέρος αυτού του «σκουντήματος» έρχεται από τους ίδιους τους ασθενείς όταν πρώτοι μαθαίνουν για νέες μεθόδους αποκατάστασης της υγείας των καθώς απεγνωσμένα αναζητούν λύση στα προβλήματά τους και τώρα ρωτούν τον γιατρό τους που εμπιστεύονται αν γνωρίζει ή αν διαθέτει τον ανάλογο τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να κάνουν την θεραπεία για την οποία άκουσαν.

Αυτό που ακούγεται πολύ σήμερα και που αφορά θεραπεία αποκατάστασης ασθενών με τεχνολογία αιχμής είναι τα εξειδικευμένα ιατρικά συστήματα θεραπευτικής με laser.

Η τεχνολογία θεραπευτικών συστημάτων laser αποτελεί, για τον κόσμο της ιατρικής επιστήμης, γιατρούς ειδικοτήτων και φυσικοθεραπευτές, το νήμα που παρέχει τη λύση στο πρόβλημα του ασθενούς. Έτσι “Hi-tech” ιατροί και φυσικοθεραπευτές σήμερα εφαρμόζουν “Hi-tech” τεχνολογία Θεραπευτικών Laser.

“Hi-tech” Τεχνολογία Laser στη Θεραπευτική Ιατρική

Δεν πρόκειται για μια «εναλλακτική» ούτε για μια «συμπληρωματική» θεραπεία για τον ιατρικό κόσμο. Πρόκειται για την αφρόκρεμα των θεραπειών αφού δεν χρειάζεται κανένα φαρμακευτικό ή παραφαρμακευτικό σκεύασμα να την στηρίξει.

Αντίθετα πολλά από τα σκευάσματα μπορούν να ωφελήσουν περισσότερο και με τον καλύτερο τρόπο τον ασθενή αφού οι συνθήκες στο σώμα του τώρα γίνονται πολύ κατάλληλες χάριν στην εξομάλυνση ή φυσιολογικοποίηση της κυτταρικής λειτουργίας του οργανισμού που έχει δεχτεί θεραπεία laser.

Άλλωστε αυτό είναι που αναφέρουν και οι ίδιοι οι ασθενείς. Τι δηλαδή; Ότι, «πριν τη θεραπεία με laser τα φάρμακα δεν με έπιαναν όσα και να έπαιρνα, μου χάλασαν και το στομάχι μου, τώρα μισό χαπάκι να πάρω νοιώθω πολύ καλύτερα, χώρια ότι με κρατάει και δεν πονάω».

Τα πραγματικά οφέλη λοιπόν προέρχονται από μια δέσμη θεραπευτικού laser η οποία δεν εξαρτάται και δεν περιορίζεται από την δοσολογία κάποιων φαρμακευτικών σκευασμάτων, δεν αντιτίθεται ούτε βάζει κάποιους περιορισμούς στην ενδεχόμενη λήψη μιας συνταγογραφούμενης φαρμακευτικής αγωγής από μέρους του ασθενούς.

Βέβαια δεν ωφελούνται επιστημονικά και επαγγελματικά μόνο οι γιατροί από τα σαφέστατα αποτελέσματα της hi-tech τεχνολογίας θεραπείας laser. Ωφελούνται και πολλές ομάδες παραϊατρικών επαγγελμάτων όταν καρπώνονται και αυτοί την αποτελεσματικότητα του laser σε αυτά που, παράλληλα με άλλες θεραπείες, προσφέρουν στον ασθενή τους.

Ακόμη όμως και σε εκείνους τους ασθενείς όπου έγινε μη σωστή χρήση του laser λόγω κακής επιλογής της κατάλληλης κεφαλής και ο ασθενής ακτινοβολήθηκε με επίσης λάθος δοσολογία (όπως γίνεται π.χ. σε διάφορα φυσικοθεραπευτήρια ή ινστιτούτα) αυτοί οι ασθενείς πάραυτα παρουσίασαν σαφέστατα βελτιωμένο αποτέλεσμα σε σχέση με μη ακτινοβοληθέντες οργανισμούς.

Σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου θεραπευτικό laser δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου τα αποτελέσματα πάντα ήταν «φτωχά».

Καθώς οι επιστήμονες της Υγείας απαιτείται να εξειδικεύονται στην λεγόμενη «δια βίου μάθηση» διακρίνει κανείς όλο και περισσότερο αυτή την επιτυχία στο έργο τους προς τον πονεμένο ασθενή ο οποίος με την σειρά του εκτιμά τις υπηρεσίες και τον κόπο που καταβάλει ο γιατρός του προκειμένου να επιμορφωθεί για το καλό του ασθενούς του.

“Hi-tech” Τεχνολογία Laser στη Θεραπευτική Ιατρική

Οι hi-tech επιστήμονες κάνοντας χρήση κατάλληλων ψηφιακών laser ασχολούνται επίσης με την αποθεραπεία ασθενών μετά από σοβαρά ατυχήματα, μετεγχειρητικά ή με νευρολογικά συμπτώματα.

Πάντα να θυμάστε ότι:
Η Τεχνολογικά Ανεπτυγμένη Τεχνική Θεραπευτικής με Laser που προσφέρεται από hi-tech γιατρούς και φυσικοθεραπευτές υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των διαφόρων οργάνων του σώματος, ανατάσσει και αναβαθμίζει την φυσιολογική λειτουργία μυών και νεύρων καθώς και την ομαλή τροφοδοσία των αγγείων του αίματος και της λέμφου.

Αυτό έχει ως συνέπεια τη σωστή λειτουργία του σώματος ως σύνολο χωρίς αυτή να υπονομεύεται, βάζοντας έτσι φραγμό στην πρόκληση αλυσιδωτών αντιδράσεων οι οποίες σταδιακά δημιουργούν παθολογικά προβλήματα. Δοκιμάστε την ! ! !

Γράφει: 
Dr Νάθαν Κ. Ευαγγέλου
Share this post: 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

WALT ΠΑΝΕΠΕΘΕΛ Medical Lasers Laser.gr Irradia

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Laser Center Larissas | ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ LASER

Το κέντρο θεραπείας Laser Therapy Center ιδρύθηκε το έτος 1991 στο Νομό Λάρισας με την ονομασία Physio Laser. Στην συνέχεια, το έτος 1996, μετονομάστηκε ως Laser Center Larissas. 10 χρόνια αργότερα, το έτος 2006, το τμήμα θεραπείας με laser της «Laser Center Larissas» απέκτησε τον δικό του ξεχωριστό διακριτικό τίτλο «Laser Therapy Center».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΙΣΑ: Laser Center Larissas

Ερυθρού Σταυρού 9, 412 21, Λάρισα

+30 2410 538 538

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Laser Therapy Center

Παν. Ζήδρου 7, 402 00, Ελασσόνα

+30 24930 24 200

ΑΘΗΝΑ: Laser Therapy Center

Λ. Ποσειδώνος 47, 162 75, Π. Φάληρο

+30 210 981 8181

BULGARIA: Laser Therapy Center

29 Dame Gruev Str, 2700, Blagoevgrad

+359 8 96 97 98 99

------

+30 6938 538 538

info@laser-center.gr

www.laser-center.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.